Reviews

Wat zijn de ervaringen met Forza vita?

“Ondanks jaren van intensief sporten en begeleiding op voedingsgebied bleef ik klachten houden. Ik wist dat als ik nu niet iets anders ging doen, ik steeds verder weg zou zakken.

Ik was emotioneel onstabiel, had overgangsklachten en daarnaast een enorme suikerverslaving. Nadat Natascha mijn hormonale problemen opgespoord had ben ik volgens de Eetlijn methode gaan eten. In combinatie met extra adviezen exact afgestemd op mijn hormoonhuishouding ben ik nu van al mijn klachten af.

Ik kwam erachter dat ik mijn lichaam vulde i.p.v. voedde en daar zat het issue voor de suikerverslaving. Een paar dagen kon het goed gaan maar altijd verviel ik weer in snaaien, met alles wat daarbij komt kijken: teleurstelling, moe, kwaad op mijzelf, schommelende weegschaal enz. Dankzij de vakkundige begeleiding van Natascha is mijn totale behoefte naar suiker weg en dat voelt zo goed!

Ik maak nu bewuste maar toch lekkere keuzes, waarvan ik kan genieten zonder schuldgevoel. Ik voel mij fit, mijn zelfvertrouwen is gegroeid en heb geen fysieke klachten meer.

Natascha is heel kundig en onderlegd, dat heb ik als heel prettig ervaren. Alsmede dat Natascha een hele fijne vrouw is waarbij ik mij volledig op mijn gemak voel.”

Renate den Engelse

Vanaf het voorjaar t/m de zomer had ik medicatie nodig om van neusklachten, hoofdpijn etc af te komen. Ik voelde me vaak zo belabberd. Ook die slechte nachten door de benauwdheid heb ik niet meer!, waardoor ik me ook zo’n stuk fitter voel.

Ik ben zo blij dat ik op een natuurlijke manier en zo’n simpele manier van mijn hooikoortsklachten verlost ben.”

Joep van Aar

“Augustus 2020 voor het eerst bij Natascha met veel klachten. Onder andere hooikoorts, slaapprobleem en last van opgeblazen gevoel. Altijd gezond geleefd, gewicht probleem had ik gelukkig niet, maar mijn man wel.

Vanaf dag 1 wist ik dat ik bij de juiste persoon zat, ook mijn man was erg enthousiast en besloot ook mee te doen met het eetlijn programma. Na een paar maanden waren veel van mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen. Ben erg blij met het feit dat ik nu in de tuin kan werken zonder zakdoekjes bij de hand, weg hooikoorts.

Mijn man is 10 kilo kwijt zonder moeite en op een gezonde manier. Geen corona kilos dus:) ik zou Natascha zeer zeker aanraden voor overgang klachten. Maar ook voor klachten waarbij vrouwen vaak te lang mee lopen en niet bij de gewone weg serieus worden genomen.”

Lole Morales

“Zo fijn dat ik met slechts een consult en een plantenextract eindelijk op een natuurlijke manier van mijn hooikoortsklachten / pollenallergie af ben!

Jarenlang heb ik dagelijks medicatie nodig gehad om mezelf de helft van het jaar te bevrijden van hele dagen niezen en het hebben van een loopneus, hoofdpijn, benauwdheid, me daardoor niet lekker en niet fit voelen en branderige ogen.

Ben super blij dat ik, op aanraden van Natascha, eindelijk die medicatie met coricosteroïd in de prullenbak heb kunnen gooien en ik op een natuurlijke manier ben verlost van al mijn vervelende klachten!”

Anna

“Natascha is zeer zorgvuldig in het achterhalen van de mogelijke oorzaak van het ontstane klachtenbeeld. Zij gaat daarbij uit van feiten en neemt alle tijd om gezamenlijk een passende behandeling te zoeken.”
Annette Rutjens

“Natascha heeft me echt geholpen met een gezonde leefstijl opbouwen d.m.v. de Eetlijn. Waardoor ik me fitter en energieker ging voelen en mijn opvliegers verminderde, vooral ’s nachts.

En ging ik beter slapen, een win-win situatie dus en dat door voeding! Bij Natascha kan je altijd terecht met je vragen, is professioneel en heeft heel veel kennis. Mij heeft het echt geholpen.”

C. van Gameren